Bel ons: 02 252 47 50

Wagenbelettering: Van Ontwerp tot Volledige Uitvoering

Vandaag zijn we bij Copycenter Vilvoorde verheugd om een van onze meest recente projecten te delen: een splinternieuwe wagenbelettering voor de motor- en rijschool Dirk . Dit project omvatte alles van het eerste ontwerp tot de volledige uitvoering, en we zijn erg trots op het eindresultaat. Lees verder om meer te weten te komen over de details van dit project en hoe we de visie van onze klant hebben gerealiseerd.

Ontwerpfase: Van Idee naar Concept

Het project begon met een ontwerpfase die, hoewel niet zeer uitgebreid, effectief en doelgericht was. We werkten nauw samen met de klant om hun visie en wensen te begrijpen. De hoofdkleuren voor de decoratie waren oranje en donkerzilver metallic. Deze kleurencombinatie is niet alleen stijlvol, maar ook goed zichtbaar en onderscheidend, wat essentieel is voor een motor- en rijschool die opvalt in het verkeer.

We maakten enkele ontwerpvoorstellen, waarbij verschillende lettertypen, lay-outs en kleurenschema’s werden uitgeprobeerd. Het doel was om een ontwerp te creëren dat zowel professioneel als aantrekkelijk is. Na enkele feedbacksessies kwamen we tot een definitief ontwerp dat perfect aansloot bij de wensen van de klant.

Voorbereiding: Materialen en Planning

Nadat het ontwerp was goedgekeurd, gingen we over naar de voorbereidingsfase. Voor dit project kozen we voor hoogwaardige vinylkleefletters in oranje en donkerzilver metallic. Deze materialen zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, wat cruciaal is voor voertuigen die dagelijks worden gebruikt.

We zorgden ervoor dat alle materialen zorgvuldig werden voorbereid en op maat werden gesneden volgens het ontwerp. Dit vereiste precisie en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke toepassing vlekkeloos zou verlopen.

Uitvoering: Van Voertuig tot Kunstwerk

De uitvoering vond plaats op een zilver model voertuig, wat een perfecte achtergrond bood voor de oranje en donkerzilver metallic kleefletters. Het eerste werk was het zorgvuldig reinigen en voorbereiden van het voertuigoppervlak om een perfecte hechting van de vinylletters te garanderen.

Het aanbrengen van de kleefletters vereist een nauwkeurige hand en oog voor detail. We begonnen met de grotere elementen en werkten vervolgens naar de kleinere details toe. Het resultaat was een naadloze integratie van het ontwerp op het voertuig, met scherpe lijnen en een professionele afwerking.

Eindresultaat: Een Blikvanger op de Weg

Het eindresultaat is een prachtig beletterde wagen die zeker de aandacht trekt op de weg. De oranje en donkerzilver metallic kleuren springen echt uit tegen de zilveren achtergrond van het voertuig. De motor- en rijschool was meer dan tevreden met het resultaat en we zijn ervan overtuigd dat deze wagenbelettering zal bijdragen aan hun zichtbaarheid en professionaliteit.

Waarom Kiezen voor de Wagenbeletteringsdiensten van Copycenter Vilvoorde?

Bij Copycenter Vilvoorde draait het niet alleen om het leveren van een product, maar om het leveren van een complete ervaring van ontwerp tot uitvoering. Onze focus ligt op kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Of het nu gaat om de belettering van een enkele wagen of een volledige vloot, wij staan klaar om uw voertuigen om te toveren tot rijdende kunstwerken die uw merk op de beste manier vertegenwoordigen.

Heeft u ook een voertuig dat een make-over nodig heeft? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om uw visie werkelijkheid te maken!